Hoe activeer en wijzig ik het weblog en gastenboek ?

Laatste update: 2006-07-06 19:39, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.33 van 5 (12 Stemmen)

Het weblog en gastenboek kan zowel binnen online homepages als bij FTP worden gebruikt.

Activeren bij online homepages : Kies WEBLOG of GASTENBOEK in het menu EXTRA

Activeren bij FTP : Ga naar http://moerstaal.nl/extra

Wijzigen bij online homepages en FTP : ga naar http://moerstaal.nl/extra

Bij homepages online kan je bovenin WEBLOG en in je pagina overzicht GASTENBOEK klikken op de kleuren in te stellen.

Reageren niet mogelijk || Terug naar Gastenboek en Weblog ||