Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Het balkje blijft dezelfde hoeveelheid ruimte geven terwijl ik wel mail verwijderd heb.


Laatste update: 2004-08-31 19:04, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.46 van 5 (13 Stemmen)

Het balkje geeft aan hoeveel mail er in de mailbox staat. Als je op "vernieuw mappenlijst"drukt wordt het balkje ook bijgewerkt.
Reageren niet mogelijk || Terug naar Mail via POP-box ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML