Ik kan geen mail verwijderen (Disk quota exceeded).

Laatste update: 2005-06-26 01:53, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.4 van 5 (5 Stemmen)

Standaard gaat verwijderde mail in "prullebak" en verzonden mail in "verzonden bak". Als je een gratis abonnement hebt (500k) is dit niet slim. Dan loopt de popbox snel vol.

Ga binnen webmail naar "opties" en dan "mapvoorkeuren". Zet dan "verwijderd, verzonden en concepten" op niet gebruiken.

Dan kan je mail verwijderen zonder dat deze (opnieuw) wordt opgeslagen in de prullebak.

Wil je de mail niet verwijderen, stel dan het adres in op je emailclient (outlook of outlook express). Kijk in de index van het helpoverzicht naar het stapsgewijs instellen van outlook (express).