Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Ik ben overgestapt naar een popbox maar het werkt niet.


Laatste update: 2004-08-17 22:46, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.17 van 5 (18 Stemmen)

Na het overstappen (instellen in http://mijngegevens.moerstaal.nl) duurt het enkele uren voordat alles is geactiveerd. Het werkt dus niet direct.
Mocht het na enkele uren nog niet werken, lees dan de info na op http://moerstaal.nl/popinfo
Reageren niet mogelijk || Terug naar Mail via POP-box ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML