Als ik webmail gebruik, zie ik geen plaatjes

Laatste update: 2004-06-20 20:06, Auteur: Martin, Waardering: 3 van 5 (4 Stemmen)

Het Moerstaal webmail programma toont geen plaatjes in e-mail berichten als deze plaatjes van een website moeten worden gedownload. In plaats daarvan zal er een melding verschijnen: "This image has been removed for security reasons."

Plaatjes in e-mail berichten worden namelijk gebruikt door spammers om e-mailadressen te achterhalen en persoonlijke gegevens van je te verzamelen.

Als je toch de plaatjes in een e-mail bericht wilt zien, bijvoorbeeld omdat je de afzender vertrouwd, dan kun je onderaan het bericht klikken op "Bekijk onveilige figuren".