Hoe stuur ik mail met KPN Direct adsl, Slim of Internet+Bellendirect internet ?

Laatste update: 2006-12-24 03:16, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.69 van 5 (16 Stemmen)

Dat staat (verstopt) te lezen op de website van www.kpn.com

http://www.kpnadsl.nl/support/technischevragen-dadsl.html#102

Dit geldt voor de meeste adsl vormen van kpnplanet.

Daar staat (als de link niet meer werkt)

Ga, in bijvoorbeeld Outlook, naar de eigenschappen (instelling) van uw Mail-account.
Typ in uw E-mail client in het tekstvak achter uitgaande mail (SMTP): smarthost.direct-adsl.nl

Voor Direct Internet (analoog of ISDN) kan je gebruiken SMTP.DIRECTINTERNET.NL