Hoeveel ruimte heb ik in mijn POP-box?

Laatste update: 2005-06-29 01:18, Auteur: Martin, Waardering: 3.18 van 5 (17 Stemmen)

Voor je POP-box heb je een bepaalde hoeveelheid ruimte tot je beschikking.

Bij de gratis en reclamevrije abonnementen is deze ruimte een halve MB. Als al je e-mail berichten bij elkaar meer dan deze halve MB aan ruimte in beslag nemen, kun je geen e-mail meer ontvangen.

Het is daarom van belang je POP-box geregeld leeg te maken, door oude berichten te verwijderen (via webmail) of om de emailbox te 'legen' met een emailprogramma.

Veel makkelijker is het, om te kiezen voor het Moerstaal Premium, Super of Professional abonnement. Vanaf slechts twee euro per maand heb je veel meer ruimte tot je beschikking (het duurste abonnement zelfs 250 mb). Het aanvragen van een betaald abonnement is heel eenvoudig en kan via http://betaald.moerstaal.nl.