Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Wat gebeurt er bij een volle mailbox ?


Laatste update: 2005-06-29 00:51, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.71 van 5 (7 Stemmen)

Bij een volle mailbox wordt er geen nieuwe mail meer toegelaten. De afzender krijgt een mailtje terug waarin staat dat de mail niet is bezorgd (mailbox vol).

Als je ruimte maakt in je mailbox, kan je daarna weer direct mail ontvangen.
Reageren niet mogelijk || Terug naar Mail via POP-box ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML