Mijn mailbox is (telkens) vol. Hoe zet ik verwijderde items uit ?

Laatste update: 2005-06-27 09:34, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 1.33 van 5 (3 Stemmen)

Bij het abonnement zit een mailbox. De mailboxen zijn op zich groot genoeg om even de mail te bewaren maar niet groot genoeg om ze als blijvende opslagruimte te gebruiken. Je kan een paar dingen doen:

Binnenhalen op je pc:
Stel je mailprogramma in op het binnenhalen van je mailbox. De mail wordt dan opgeslagen in je mailbox en als je vanaf je pc "ontvangen" klikt, wordt de mailbox leeggehaald. Op die manier gebruik je webmail om mail te bekijken en je pc als opslagmiddel.
Kijk hier om het in te stellen.
http://helpdesk.moerstaal.nl/index.php?sid=140938&aktion=artikel&rubrik=006&id=63&lang=nl

Regelmatig verwijderen van mail
Wil je of kan je de mail niet opslaan op je pc, dan kan je de mailbox schoon houden. Zet dan bijvoorbeeld verwijderde items en verzonden items uit (dat scheelt weer ruimte).
Voor je beeld, als je een mailtje uit je inbox verwijdert en je gebruikt de map verwijderde items, dan wordt het mailtje niet echt verwijderd, maar verplaatst naar de map "verwijderde items". Met andere woorden, je creeert geen extra ruimte op die manier.
Het uitzetten van verwijderde items gaat via "opties" en dan "mapvoorkeuren".

Speciale mapopties
Verwijderde Items: [ Gebruik Verwijderde Items niet ]INBOX
Verzonden Items: [ Gebruik Verzonden Items niet ]Concept map: [ Gebruik Concept map niet ]INBOX