Is mijn emailadres echt anoniem ?

Laatste update: 2006-10-06 07:42, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.33 van 5 (3 Stemmen)

Ja en nee.

Echte anonimiteit bestaat vrijwel niet op het Internet.

Ten eerste zijn je gegevens bij ons bekend. Uiteraard doen wij helemaal niets met deze gegevens, tenzij er op bijzonder grove wijze misbruik wordt gemaakt van het adres.

Verder is het adres wel beschermd tegen pakketten als "Spade", dus op zich is het adres niet simpel te traceren, maar wij kunnen hiervoor geen garanties geven.

Als laatste hebben wij te maken met wetgeving. In voorkomende situaties vertrekken wij naw-gegevens aan justitie en advocaten. Lees er meer over op:
http://www.webwereld.nl/articles/38504