Ontvangen / Verzenden e-mail lukt niet.

Laatste update: 2006-03-17 10:23, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.13 van 5 (45 Stemmen)

Daar zijn meerdere redenen voor mogelijk. Zoek in antwoorden hier naar mogelijke oorzaken:

- hotmail filtert de e-mail weg
- yahoo filtert de e-mail weg
- het adres is nog niet bevestigd
- het adres is geblokkeerd

Ook hebben we een beveiliging dat er niet meer dan 50 mailtjes per dag kunnen worden verzonden. Dit hebben we moeten doen omdat onze adressen gebruikt werden om spam te verzenden, met als gevolg dat wij op internationale lijsten als spammer kwamen te staan. Gevolg, ook gebruikersmailtjes komen dan niet meer aan.