Kan ik bijlages ontvangen ?

Laatste update: 2005-06-30 11:55, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.29 van 5 (7 Stemmen)

We vangen alle bijlages af die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Dit hebben we gedaan om risico's voor onze gebruikers uit te sluiten.

We vangen alle potenti?le extenties (.pif, .bat, .com, .exe e.d.) af. Wil je zo'n soort bestand versturen, pak dat dan in met Winzip (.zip bestanden laten we gewoon door).

Let op; deze instellingen gelden voor iedereen en zijn niet afzonderlijk instelbaar.

Wil je per se .exe files e.d. ontvangen, gebruik dan niet het moerstaal adres.