Hoe werkt het met dat onbeperkt aantal emailadressen ?

Laatste update: 2004-06-03 02:48, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.84 van 5 (25 Stemmen)

Laten we het doen aan de hand van een voorbeeld:

De familie Jansen bestaat uit vader (Jan), moeder (Bep) en dochter (Jannie). Zij hebben een homepage op een moeilijk te onthouden adres en een zelfde emailadres.

Wat zij kunnen krijgen bij Moerstaal is:

• Hoofd Emailadres jansen@zohetenwij.nl

• Sub-emailadressen zoals Jan@jansen.zohetenwij.nl en Bep@jansen.zohetenwij.nl etc. etc.

• Alle namen voor het @-teken werken automatisch en komen op hetzelfde adres binnen. Later zal dit gescheiden kunnen worden.

Een eenvoudig homepage adres http://jansen.zohetenwij.nl. Op deze pagina zouden ook emailadressen gebruikt kunnen worden zoals:

• webmaster@jansen.zohetenwij.nl
  • Adverteren@jansen.zohetenwij.nl
  • etc. etc.

• Reageren niet mogelijk || Terug naar Mail algemeen ||