Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Heb ik een pop3-mailbox of webmail ?


Laatste update: 2005-06-30 11:49, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.47 van 5 (34 Stemmen)

Wat je wilt. Die vraag wordt gesteld bij het aanmelden.

Als je kiest voor forwarding wordt de mail volautomatisch doorgestuurd naar je eigen provider.

Als je van provider wisselt, kan je dat bij ons aanpassen en verder niemand die het merkt.

Bij een popbox ben je helemaal onafhankelijk van je inbelprovider.

Reageren niet mogelijk || Terug naar Mail algemeen ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML