Ik ontvang mail die niet aan mij geadresseerd is.

Laatste update: 2006-06-27 14:10, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.67 van 5 (3 Stemmen)

Daarvoor is een simpele verklaring. Als je zo'n soort mail ontvangt sta je in ieder geval ergens op een spamlijst.

Wat spammers vervolgens doen is jouw goede adres in een "blind copy" zetten (dat zie je dus niet) en het adres mailen aan een willekeurig adres.

Daardoor lijkt het een goed mailtje aan iemand anders te zijn en vaak zullen mensen vanuit nieuwsgierigheid het mailtje lezen/openenen. Niet doen dus.....