Hoe kom ik erachter of de spam die ik krijg aan mijn Moerstaal adres gericht is?

Laatste update: 2005-12-19 15:19, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 0 van 5 (0 Stemmen)

Dat kan door het volgende te doen:

Zet via http://mijngegevens.nl de mail op "Moerstaal popbox" in plaats van op doorzenden. Na ongeveer 8 uur wordt de mail niet meer doorgezonden, maar opgeslagen in de popbox bij ons. Vanaf dat moment is alles wat je op je pc ontvangt verzonden aan je andere adres(sen).

Om te checken wat er via Moerstaal is binnengekomen, kan je via http://webmail.moerstaal.nl in je popbox kijken.

Op dat moment weet je waar de spam naartoe gaat.

Via http://mijngegevens.nl kan je dan besluiten e.e.a. weer terug te zetten.