Ik word beschuldigd van spam versturen.

Laatste update: 2005-06-30 12:04, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 0 van 5 (0 Stemmen)

Er van uitgaande dat je dit niet zelf doet, zijn er een paar mogelijkheden:

- je adres komt voor op spamlijste en spammers gebruiken je adres als willekeurig afzendadres. Daar kan je helaas niets aan doen.
- er wordt daadwerkelijk zonder je medeweten rommel verstuurd, ga dan naar http://uitleg.moerstaal.nl/start en kies een spy-software en virusprogramma.