Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Hoe krijg ik een forum op mijn homepage?


Laatste update: 2004-06-03 02:54, Auteur: Martin, Waardering: 3.33 van 5 (3 Stemmen)

Bij Moerstaal is het niet mogelijk om PHP-scripts of databases te gebruiken. Hierdoor kunnen ook toepassingen als forums niet werken.

Het alternatief is om gebruik te maken forums die ergens anders worden gehost. Enkele goede aanbieders zijn:

- http://www.8bit.nl/
- http://www.12forum.nl/
- http://www.bravenet.com
Reageren niet mogelijk || Terug naar Homepage via FTP ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML