Ik ben de gebruikersnaam en/of wachtwoord van mijn FTP-account kwijt.

Laatste update: 2004-06-03 02:54, Auteur: Martin, Waardering: 2.33 van 5 (3 Stemmen)

Je kunt deze opnieuw opvragen via http://mijngegevens.moerstaal.nl Het is overigens verstandig om het overzicht dat je dan krijgt uit te printen. Je hebt dan alle gegevens van je adres bij elkaar.
Ga voor je wachtwoord naar de Moerstaal website en kies dan in het menu Registratie -> Wachtwoord kwijt.