Welke instellingen moet ik invoeren in mijn eigen FTP-client?

Laatste update: 2004-06-03 02:53, Auteur: Martin, Waardering: 2.94 van 5 (16 Stemmen)

Om in te loggen via FTP heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je gebruikersnaam is in de vorm van "ftp_xxxxxx", waarbij xxxxxxx voor een bepaald nummer staat. Het wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord van je Moerstaal adres. Je kunt je gebruikersnaam en wachtwoord opvragen via http://mijngegevens.moerstaal.nl

Verder moet je de FTP-server invoeren. De FTP-server van Moerstaal is: ftp1.moerstaal.nl