Wat heb ik nodig voor FTP?

Laatste update: 2006-02-13 11:25, Auteur: Martin, Waardering: 3.82 van 5 (11 Stemmen)

Naast dat je een programma nodig hebt om de HTML-bestanden van je homepage mee te maken, heb je ook een programma nodig om de FTP-verbinding mee op te zetten. Dit soort programma?s noemt men FTP-clients en er zijn er veel van op het internet te vinden.
Het makkelijkste is het om gewoon Internet Explorer te gebruiken. Klik hier om stap voor stap te zien hoe dat moet.

Een andere manier is om gebruik te maken van SmartFTP. Dit is een goede gratis en Nederlandstalige FTP-client met veel meer mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een FTP-client. Deze pagina is hiervoor een goede startplaats.

Een complete html editor + upload mogelijkheid is deze. Aan aanrader.
http://www.mozilla-nl.org/producten/nvu/