Wat mag ik met FTP?

Laatste update: 2005-06-29 01:23, Auteur: Martin, Waardering: 3.05 van 5 (21 Stemmen)

Je mag via FTP je eigen homepage uploaden naar jouw Moerstaal adres. Die homepage kan bestaan uit HTML bestanden, plaatjes en misschien zelfs zelfgemaakte muziekbestanden, filmpjes of programmaatjes. Je mag het niet gebruiken om illegale MP3 files, software en dergelijke op te plaatsen. Eigenlijk best logisch. In principe gelden de zelfde regels als voor het gebruik van het Moerstaal adres zelf.

Abonnees met een Premium abonnement hebben 5 MB aan ruimte om bestanden up te loaden. Het Super abonnement 50 MB aan ruimte en het professional abonnement zelfs 250mb.