Wie kan gebruik maken van FTP?

Laatste update: 2004-06-03 02:53, Auteur: Martin, Waardering: 2.75 van 5 (12 Stemmen)

Het uploaden van een homepage via FTP is alleen beschikbaar voor abonnees met een Premium of Super abonnement. Gebruikers met het gratis of reclamevrij abonnement kunnen hier dus geen gebruik van maken. Een bestaand abonnement kun je eenvoudig opwaarderen via http://betaald.moerstaal.nl