Mijn FTP account lijkt vol. Ik zie bestanden van 0kb of kreten als "storage exceeded" of "disk space full".

Laatste update: 2008-06-01 21:26, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 0 van 5 (0 Stemmen)

Sinds begin juli 2006 is de controle aangezet op FTP-gebruik. Als een FTP account nu vol is, kan er geen bestand worden bijgeplaatst. Normaal moet het FTP programma dat melden, maar sommige programma's kopieren vrolijk bestanden van 0 bytes waarmee je bestaande bestanden worden overschreven.

Op http://mijngegevens.nl kan je simpel controleren hoeveel MB je in gebruik hebt en hoeveel MB je beschikbaar hebt.

Als je FTP account vol zit kan je een paar dingen doen:

Abonnement uitbreiden
Ga naar http://betaald.moerstaal.nl en kies een hoger abonnement.

Bestanden verwijderen
Spreekt voor zich. Vaak staan er overtollige bestanden op FTP accounts. Dat kan schelen.

Bestanden elders plaatsen
Bijvoorbeeld filmpjes en muziek nemen veel ruimte in. Je kan als je je abonnement niet wilt uitbreiden ervoor kiezen grote bestanden op te slaan op een gratis (veelal buitenlands) hostprovider. Wil je daar naar op zoek, kijk dan op http://freewebspace.net