Belangrijk bij het gebruiken van Explorer als FTP programma.

Laatste update: 2005-02-22 13:53, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 4 van 5 (3 Stemmen)

Veel tellers zoals Nedstat registreren de laatste pagina waar je van afkomstig bent. Als dat je FTP pagina is (als je de browser gebruikt voor FTP) dan bestaat de kans dat mensen in je FTP kunnen komen via de tellerpagina's.

Daarom is het verstandig de browser te sluiten als je klaar bent met FTP, of eerst naar een andere pagina te gaan.