Ik heb meerdere ftp accounts en kan niet bij het andere account inloggen

Laatste update: 2004-11-19 23:51, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 1.6 van 5 (5 Stemmen)

Als je http://ftp1.moerstaal.nl doet terwijl je al een keer ingelogd was, onthoudt Windows dit en logt automatisch opnieuw in.
Je kan dan via Bestand/File uitloggen. Dan kan je daarna opnieuw inloggen.