Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Mijn online teller werkt niet


Laatste update: 2011-06-06 16:11, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.81 van 5 (21 Stemmen)

Helaas is Realtracker spontaan gestopt en heeft eenzijdig de afspraak verbroken.

Erg jammer, maar op dit moment is het helaas even niet anders. In het nieuwe homepagesysteem zullen we een eigenbouwteller gaan meenemen.

Voor nu kan je het beste de teller uitzetten.
Reageren niet mogelijk || Terug naar Homepage ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML