Dat balkje werkt bij mij niet !

Laatste update: 2004-06-03 02:52, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.5 van 5 (2 Stemmen)

Als je via Frontpage of iets dergelijks een pagina maakt, werkt het balkje gewoon. Alleen als je bepaalde code plaatst verdwijnt het balkje.

Het balkje dient dan werkend gemaakt te worden, als dat niet lukt mag de doorverwijzing niet worden gemaakt.

Als we bij onze steekproeven pagina's tegenkomen waar geen balkje actief is, blokkeren we zonder bericht het abonnement (permanent).

Dat lijkt wat "cru" maar het balkje en de banner zijn voor ons manieren om Moerstaal altijd gratis te houden (dus nodig).

Als je het balkje niet wilt, is er altijd de mogelijkheid een betaald abonnement te nemen (12 euro per jaar). Dan heb je geen balkje, maar draai je wel mee in de webring (als je dat hebt opgegeven).

Ga naar betaald.moerstaal.nl

Als het balkje niet werkt zonder dat jij er iets aan hebt veranderd, dan weten we dat meestal wel (zoals bij Lycos). Dan openen we bijvoorbeeld een popup in plaats van het balkje.