Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Waarom verschijnt eerst dat balkje


Laatste update: 2004-06-03 02:52, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.67 van 5 (6 Stemmen)

Daar is een simpele verklaring voor.

Het commando wordt gegeven om beide pagina's (het balkje is in feite ook een pagina) te laden, maar omdat dat balkje heel klein is, laadt het snel.

Er zitten verder geen "gemene trucs" aan vast en we doen het ook niet bewust.
Reageren niet mogelijk || Terug naar Homepage ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML