Ik krijg een script fout !

Laatste update: 2004-06-03 02:52, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 1.82 van 5 (11 Stemmen)

Dat kan en komt voor bij Nedstat tellers. Nedstat heeft hiervan een aparte vermelding gemaakt:

Maakt je site gebruik van een redirect service? (doorverwijzende urls als go.to, come.to, surf.nu) Verander dan de 0 in 'nedstatbasic ('xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx', 0) ' in een 1