Waar kan ik ruimte vinden voor mijn homepage

Laatste update: 2005-06-29 01:21, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.2 van 5 (5 Stemmen)

Wij bieden via ons betaalde abonnement (2 euro per maand 5mb ruimte of 3 euro per maand 50mb ruimte of 5 euro per maand 250mb ruimte. Zowel voor online homepage als voor ftp.

Bij ons maak je heel eenvoudig online je homepage aan. Bij een uitgebreid abonnement kan je dus foto's etc. uploaden (bij ons plaatsen).

Kijk op betaald.moerstaal.nl

Wil je dat niet en zoek je toch ruimte, dan zijn er meerdere verstrekkers van homepageruimte. Kijk op http://freewebspace.net/