Kan ik mijn adres opgeven bij zoekmachines

Laatste update: 2004-06-03 02:51, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.81 van 5 (16 Stemmen)

Ja, dat kan.

Bij het aanmelden bij Moerstaal krijg je de gelegenheid een Titel voor je homepage in te brengen en ook de zogenaamde Meta-tags.

Die laatste worden door zoekmachines gebruikt, waardoor het mogelijk is op jouw eigen woorden gevonden te worden.

Kijk voor eenvoudige aanmeldservice op uitleg.moerstaal.nl bij zoekmachines