Werkt mijn (bestaande) homepage automatisch

Laatste update: 2004-06-03 02:51, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.68 van 5 (25 Stemmen)

Ja, als je de goede gegevens hebt opgegeven wel.

Vul bij het aanmelden (of wijzig het later) het volledige adres in, inclusief het HTTP:// deel.

Het beste werkt het als je in je browser eerst de naam van je pagina intikt en dan met copy en paste de naam inbrengt. Dan kan je ook geen tikfouten maken.

Als je een tikfout hebt gemaakt, dan gaat de verwijzing door naar Moerstaal zelf of zie je een fout.

Als je geen homepage hebt en een homepage bij ons wilt aanmaken, tik je de naam is gevolgd door /homepage.

Als je gekozen hebt voor jouwkeuze@moerstaal.nl wordt het dus

http://jouwkeuze.moerstaal.nl/homepage