Homepages via Chrome browser van Google

Laatste update: 2009-04-27 16:48, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.2 van 5 (5 Stemmen)

Goed nieuws voor mensen die met Google Chrome willen werken. Ons huidige homepage systeem lijkt te werken met Chrome. Nog niet alle functies zijn uitgetest, maar het ziet er goed uit.

Als je bevindingen doet dat iets niet werkt, mail dat dan naar webmaster@moerstaal.nl

Inloggen op homepages
Dat doe je via http://moerstaal.nl/homepagevista
Je krijgt dan te zien dat homepages nog niet werkt onder Chrome, maar dan druk je op "ik wil toch inloggen"

Plaatje invoegen
Bij het invoegen van een plaatje is er 1 aparte werkwijze. Als je "selecteer uit fotoboek" hebt gedaan en je hebt een plaatje gekozen, dan zie je het plaatje nog niet. Klik dan op het rondje dat staat bij breedte en hoogte. Dan zie je het plaatje verschijnen en kan je op OK drukken.

Zoals bekend zijn we bezig met de volledige nieuwbouw van Moerstaal en het nieuwe homepage systeem zal naadloos werken met XP, Vista, Chrome en alle overige browsers.