Hoe maak ik een backup?

Laatste update: 2007-09-12 01:38, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 1 van 5 (1 Stemmen)

In het homepage systeem onder het menu Extra staat maken backup. Deze werkt echter alleen voor de codes op je pagina (html) en niet voor plaatjes. bewaar deze dus goed. We gaan hier nog een beter systeem voor maken overigens.

Je kan overigens ook een "bekijkbare" backup maken. Doe opslaan als en sla op als webarchief. Dat bestand kan je (inlcusief plaatjes e.d.) bekijken.