Mijn gastenboek wordt volgepropt met lange berichten die nergens op slaan

Laatste update: 2006-01-25 09:24, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3 van 5 (2 Stemmen)

Blijkbaar heeft iemand bedacht dat de gastenboeken van Moerstaal wel interessant waren om via een programmaatje vol te proppen. Heel vervelend. De oplossing is de volgende (recent ingebouwd).

1. Ga bij het editen van de homepage naar je gastenboek
2. Kies bij instellingen onderin voor spamcontrole JA

dan moeten mensen die iets in je gastenboek willen zetten handmatig een getal intikken. Daarmee sluiten we uit dat mensen geautomatiseerd dit doen.