Servicepack 2 van windows geinstalleerd en homepage online werkt niet meer goed

Laatste update: 2004-10-23 12:58, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.33 van 5 (3 Stemmen)

Internet Explorer in Windows XP Service Pack 2 maakt gebruik van een nieuwe functie die popups blokkeert. Hierdoor kan het werken met uw homepage (plaatjes, popup) be?nvloed worden. Om er zeker van te zijn dat dit correct verloopt, moet u popups voor deze website

http://uwadres/homepage
(voor ronald@benik.nl wordt dit http://ronald.benik.nl/homepage)
toestaan of uw popup veiligheidsinstellingen op medium zetten.

U kunt deze instellingen wijzigen door Internet Options te kiezen in het Tools menu en de Privacy tab te selecteren.