Hoe bee?ndig ik mijn betaald abonnement ?

Laatste update: 2006-01-11 08:29, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.89 van 5 (27 Stemmen)

Er zijn 2 mogelijkheden.

1. Je hebt een eenmalige machtiging/betaling gedaan
2. Je hebt een doorlopende machtiging gedaan.

Ga als eerste naar http://mijngegevens.nl en kijk bij abonnement.

Als daar staat:

Doorlopende incasso: Ja [opzeggen]

dan klik je op [opzeggen] en wordt de doorlopende incasso machtiging verwijderd.

Als er staat:

Doorlopende incasso: Nee

Dan is dat goed.

Vervolgens krijg je een maand voor het aflopen van het abonnement een mailtje met een vraag of je je abonnement met een jaar wilt verlengen. Als je niets doet, valt het adres automatisch terug op gratis.

Wil je het adres verwijderen, ga dan naar veel gebruikte functies en verwijder het adres. Op dat moment worden homepage, mailbox, startpagina en al je gegevens bij ons verwijderd.