Ik wil een ander betaald abonnement.

Laatste update: 2005-06-30 11:45, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.8 van 5 (5 Stemmen)

Als je een hoger abonnement wilt (duurder), dan ga je naar http://betaald.moerstaal.nl en vraag je het gewenste abonnement aan. Dan krijg je te zien welk bedrag je moet bijbetalen.

Als je een lager abonnement wilt, kan je je abonnement laten aflopen en als je dan verlengt of een nieuw abonnement afsluit kies je opnieuw het gewenste abonnement en dan gaat de rest vanzelf.

De abonnementvormen die er zijn kan je zien op http://abo.moerstaal.nl