Ik wil een ander Moerstaal adres hebben.

Laatste update: 2006-09-14 00:37, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.53 van 5 (32 Stemmen)

Het kan zijn dat je een ander adres wilt. We hebben 1600 mogelijkheden en misschien vind je wel iets leukers of is er een andere reden voor een nieuw adres.

Hier wat antwoorden wat je dan kan doen:

Gratis abonnees
  • Verwijder het oude adres.

• Maak een nieuw adres aan.

• Betaalde abonnementen
    Ga naar http://www.moerstaal.nl/wijzigen.php en volg de instructies.
    (let op, de teller op je pagina blijft op het oude adres staan om de historie te behouden).
    Omdat er naast de homepage, mailbox, startpagina ook intern wat dingen nog worden aangepast die even tijd nodig hebben, is het slechts mogelijk 1 maal per maand van adres te wisselen.