Ik ben mijn wachtwoord kwijt.

Laatste update: 2008-06-01 21:19, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 4 van 5 (2 Stemmen)

Ga naar http://moerstaal.nl/password.php3en laat je wachtwoord opnieuw toesturen of beantwoord de geheime vraag en krijg direct je wachtwoord.

Een heel goed adres om te onthouden, waar je alle instellingen van je account kan zien en wijzigen is:

mijngegevens.moerstaal.nl

Let op, gebruik in wachtwoorden altijd kleine letters en geen speciale tekens !

Ook is het mogelijk je wachtwoord op te vragen via helpdesk@moerstaal.nl