Kan ik mijn gegevens altijd wijzigen ?

Laatste update: 2008-06-01 21:17, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.8 van 5 (5 Stemmen)

Ja. Als je van provider wisselt, ga je naar wijzigen mijngegevens.moerstaal.nl.
Daar kan je alle gegevens aanpassen behalve het Moerstaaladres zelf. Als je een ander Moerstaaladres wilt hebben, kan je een nieuwe aanvragen. Je houdt dan de oude nog even aan tot deze niet meer gebruikt wordt en daarna gooi je deze weg.

Als je een betaald abonnement wilt overzetten naar een ander adres kan dat ook, stuur dan een verzoekje naar helpdesk@moerstaal.nl.