Wanneer raak ik mijn Moerstaaladres kwijt ?

Laatste update: 2005-06-30 11:40, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.4 van 5 (10 Stemmen)

Als je je niet houdt aan de voorwaarden.

Als je niet reageert op een "verlengingsmail" die wij 1 of 2 maal per jaar sturen (door blocken van Moerstaal als afzender). Deze mail is overigens heel herkenbaar en je hebt 2 maanden om te reageren. Uiteraard krijgen de betaalde abonnementen geen verlengingsmail

Ga naar abo.moerstaal.nl