Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Mijn mail werkt plotseling niet meer.


Laatste update: 2005-06-30 11:39, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 1.8 van 5 (5 Stemmen)

Als je e-mail het plotseling niet meer doet of je homepage verwijst naar een scherm dat het abonnement geblokkeerd is, dan heb je iets gedaan dat tegen de voorwaarden ingaat.

Kijk op http://geblokkeerd.moerstaal.nl voor meer informatie.
Reageren niet mogelijk || Terug naar Abonnement ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML