Heb ik een eigen domein ?

Laatste update: 2005-06-30 11:37, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.07 van 5 (14 Stemmen)

Nee.

Je maakt gebruik van het domein van een ander (niets mis mee overigens). Wij hebben ervoor gekozen meerdere mensen gebruik te laten maken van 1 domeinnaam (soms zelf duizenden).

Omdat we meer dan 1500 domeinnamen hebben kan iedereen in Nederland een leuke naam kiezen.

Even aan de hand van een voorbeeld. Als ik de domeinnaam www.ditismijnkeuze.nl vastleg, kan ik bijvoorbeeld

ronald@ditismijnkeuze.nl

gebruiken.
Als jij piet heet, kan jij dus niet piet@ditismijnkeuze.nl gebruiken omdat het domein van mij is.

Maar als ik jou toesta dat wel te doen, kan jij dus hetzelfde domein gebruiken. En zo doen wij het dus. Domein delen.