Mag ik meerdere adressen aanvragen ?

Laatste update: 2005-06-30 11:36, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.35 van 5 (20 Stemmen)

Ja, maar lees wel eerst goed de voorwaarden, want we blokkeren zonder bericht e-mailadressen als je je niet houdt aan de voorwaarden !

per persoon (per bestaand emailadres) 1 moerstaaladres, maar:

• ieder gezinslid een eigen moerstaaladres toegestaan

• verenigingen, scholen, bedrijven etc. een extra adres toegestaan

• Wat is dan niet toegestaan ? Als je bijvoorbeeld het volgende doet:
      ronald@islief.nl
      ronaldje@isaardig.nl
      ronnie@isniettebereiken.nl
      ron@vist.nl

Wat is dan wel toegestaan ?
      ronald@islief.nl
      renee@islief.nl
      denise@isaardig.nl
      moerstaal@onzezaak.nl

En bij mailforwarding dan bij voorkeur op 1 bestaand e-mailadres. Dan ontvang je slechts 1 maal de commerci?le mailing.