Hoe werkt een betaald abonnement ?

Laatste update: 2012-06-18 16:37, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.25 van 5 (12 Stemmen)

Bij een betaald abonnement staat er geen balkje onderin de homepage en ontvang je geen wekelijkse commerciŽle mailing.
Deze zaken doen wij om Moerstaal gratis te houden.

Als je dat niet wilt kan je voor 12 euro per jaar zonder balkje en zonder commerciŽle mailing gebruik maken van je abonnement.

Ook kan je een 24, 36 of 60 euro per jaar abonnement nemen, waarbij je voor je homepage foto's e.d. bij ons kan plaatsen.

Als je de eenmalige machtiging invult wordt je adres direct op betaald gezet.

Info over abonnementen op abo.moerstaal.nl

Ga naar betaald.moerstaal.nl .

Wil je geen machtiging afgeven, ga dan naar betalen.moerstaal.nl.