Ik wil mijn betaald abonnement omzetten in een gratis abonnement

Laatste update: 2005-12-19 13:41, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.17 van 5 (6 Stemmen)

Dat werkt vrij eenvoudig. Een maand voor afloop ontvangt u een mailtje waarin staat dat uw abonnement afloopt (bij eenmalige betaling) of wordt verlengd (bij doorlopende incasso). In het eerste geval hoeft u niets te doen. U ontvangt dan nog 2 reminders via mail maar het adres wordt een maand later automatisch omgezet.

In het geval van een doorlopende incasso moet u wel iets doen. Ga dan naar http://mijngegevens.nl en zet het doorlopend abonnement om in niet doorlopend. Dan wordt het adres ook automatisch omgezet in een gratis abonnement.
Houdt er wel rekening mee dat u vanaf dat moment een wekelijkse commerciele mailing ontvangt en dat er reclame op uw homepage komt. Ook zal uiterlijk na 1 maand de popbox (mail) en homepage worden verkleind en geleegd.