Voorpagina
        Zoeken
        Moerstaal.nl
        Forum
        Mijngegevens
        Contact

        Rubrieken

        · Toon alle rubrieken

         Algemeen
         Abonnement
         Domeinnaam
         Homepage
         Homepage via FTP
         Mail algemeen
         Mail via POP-box
         Startpagina
         Gastenboek en Weblog

        · Start

Doorlopende incasso stoppen of aanpassen


Laatste update: 2006-01-11 08:19, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.13 van 5 (8 Stemmen)

Als u een doorlopende incasso hebt opgegeven wordt het jaarlijkse bedrag automatisch geincasseerd. U ontvangt wel een maand vooraf een mailtje over de verlenging.

Wilt u de doorlopende incasso stoppen, dan kunt u dat doen via http://www.mijngegevens.nl
Reageren niet mogelijk || Terug naar Abonnement ||

Print vriendelijke versie || Stuur naar anderen || Exporteer als PDF || Exporteer als XML