Kan ik met mijn Moerstaal op MSN Messenger ?

Laatste update: 2005-06-30 11:25, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.72 van 5 (39 Stemmen)

Ja, maar niet direct. Dat kan alleen met een @msn of @hotmail adres en niet met andere emailadressen.

Om toch met MSN je Moerstaaladres te gebruiken moet je 1 extra stap nemen.

1. Met het Moerstaal-adres meld je je aan via www.passport.net.

2. Als je dat gedaan hebt kan je met je Moerstaaladres op MSN.

MSN zal je wel vragen de registratie te bevestigen, maar dat geldt voor ieder adres en niet speciaal voor Moerstaal.
Reageren niet mogelijk || Terug naar Algemeen ||